arrow_drop_up arrow_drop_down

TRAININGSTRAJECT OP MAAT

Belangrijk onderdeel van het Bodification traject is natuurlijk de training. Bewegen is gezond en essentieel voor het ontwikkelen van je spieren. Ook als je doel is om af te vallen is spieropbouw van groot belang. Een van de belangrijkste missers die gemaakt worden zijn vrouwen die willen afvallen en zich om die reden enkel op cardio richten. Spieren verbranden energie (calorieën). Dus hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer je verbrandt en hoe makkelijker je dus ook afvalt.


UITGEBREIDE INTAKE
In de uitgebreide eerste intake kijken we samen naar jouw wensen. Aan de hand van deze wensen stellen we doelen op. Je startpunt maakt niet uit; ik zorg er voor dat de oefeningen bij jou en jouw conditie passen. We ontmoeten elkaar eens per 3 weken voor een persoonlijke coaching sessie. Wil je jouw traject aanvullen met personal training? Alles is mogelijk.


SPORTEN; GEZOND VOOR LICHAAM EN GEEST
Sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Naast dat sporten bewezen goed is voor je weerstand, toont de wetenschap ook aan dat lichaamsbeweging zorgt voor onder andere stress vermindering. 


Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Gun het jezelf je weer lekker en zeker in je lichaam te voelen.


HET BODIFICATION TRAJECT

TRAINING

Tijdens de intake worden metingen gedaan en maken we een plan dat perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie en behoeften.

De 3 wekelijkse check-ups zorgen voor een goede 'stok-achter-de-deur'. Wil je vaker een check-up? Of wil je graag personal training toevoegen? Alles is mogelijk!

VOEDING

Het maakt niet uit hoe je start situatie eruit ziet, ik zorg ervoor dat de best mogelijke situatie wordt gecreëerd om jouw doel effectief en efficiënt te bereiken.

Samen stellen we een uitgebreid persoonlijk voedingsplan vast dat echt goed vol te houden is en gegarandeerd resultaat levert.

LIFESTYLE & MINDSET

Samen kijken we hoe jouw Bodification traject vorm gaan geven, hoe lang deze duurt en hoe intensief deze is.

Hierbij is het mentale aspect net zo belangrijk als training en sport. Tijdens de coaching sessies wordt ruim aandacht besteed aan dit aspect zodat je resultaten blijvend zullen zijn.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

These slides will be slide-able on the live version of your page!
ANOUK - GENDERINGEN

"Met behulp van Bodify eindelijk een keer écht resultaat behaald! Ik trainde al langere tijd, helaas met weinig progressie.

 

Dankzij Bodify heb ik veel inzicht gekregen in hoe een goed voedingsschema (op maat) eruit ziet, hoe je hiermee kunt variëren en hoe je het maximale resultaat uit je trainingen kunt halen. Ik ben er tijdens dit traject achter gekomen dat ik daarvoor eigenlijk altijd maar wat deed!

 

Bernice speelt goed in op bekende knelpunten en biedt hiervoor nuttige handvaten. Ik ben super blij met het resultaat!"


Ms. Nameless
Add Your Stars
N. - SILVOLDE

"Het heeft me wat tijd gekost voordat ik de beslissing nam om met de Bodification te starten, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

 

Ik woog veel te veel, had weinig energie en kon mezelf moeilijk motiveren om te sporten, en dat terwijl ik aan het afstuderen was. Ik wilde voor mezelf zowel afvallen als meer energie krijgen. Mijn doel was 26 kilo afvallen in 6 maanden. Ook wilde ik gewoon weer happy zijn in mijn eigen lichaam. Coach Bernice heeft me hierbij geweldig geholpen.

  

Ik kreeg een voedingsplan en een trainingsschema en met haar professionele, zorgzame en toch strenge aanpak ben ik nu helemaal happy in mijn eigen lichaam. Ik ben in ruim 3 maanden al 17 kilo kwijt en ik voel me fitter dan ooit. 


Ik zou iedereen Bodify aanraden en alhoewel ik het traject ‘slechts’ 3 maanden heb gevolgd, heb ik geleerd ritme en structuur aan te brengen in mijn eten en sporten. Iets waarmee ik jaren vooruit kan! Bernice, bedankt! 

Ms. Nameless
Add Your Stars
MASHA - DOETINCHEM

Ik ben altijd vrij sportief geweest. Hardlopen, groepslessen, bootcamps, het kon niet op. Ik vond alles leuk. Toen ik een aantal jaren geleden krachttraining ontdekte was ik meteen verkocht. Ik trainde iedere dag maar mijn voeding was een ramp. Ik probeerde van alles maar het leverde nooit het gewenste resultaat op.


Tot ik op een punt kwam dat ik geen plezier meer had in mijn trainingen. Ik zocht naar balans, nieuwe inzichten en weer plezier hebben in training en voeding. Dit was het punt dat ik besloot Bernice te benaderen en voor het Bodification traject te gaan. Wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb!


Bernice is zoveel meer dan een “dieetist” of “personal trainer”. Met haar bak aan ervaring en luisterend oor weet ze een compleet plan voor een totale leefstijlverandering op te stellen. Een plan waar je niet alleen tijdens het traject, maar je hele leven iets aan hebt. Naast een, voor mij compleet, nieuwe manier van trainen en een heel goed vol te houden (flexibel) voedingsschema geeft Bernice haar advies over bijvoorbeeld supplementen, slapen, rust en variatie in voeding. 


Ik ben super tevreden met het behaalde resultaat. Mijn doelen zijn meer dan behaald. Bernice heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. De balans in alles is zoveel beter geworden. En het belangrijkste; ik zit weer lekker in mijn vel. Twijfel je nog? Niet doen! Ik kan Bodify aan iedereen aanbevelen! 

Ms. Nameless
Add Your Stars