Over Bernice

Jarenlang heb ik ermee geworsteld; er fysiek goed uit willen zien, en daar ging ik ver in hoor van heel extreem dieeten en belachelijk veel trainen! 

En ik kan je vertellen, er is niets irritanter dan heel hard je best doen om vervolgens weer terug te vallen in een oud patroon; weer aankomen in gewicht! 

Ik deed mee aan fitness wedstrijden en won zowel nationaal als internationaal, ik dacht dat ik wel in shape zou blijven, maar niks is minder waar.
Ik kreeg juist een obsessie voor eten en trainen, en dit wist ik best goed te verbergen tot ik even een tegenslag kreeg en echt dat 'Fuck it' en toen was het hek van de dam, ik kwam in korte tijd 15 kg aan. 

 
Bij mij heeft het best lang geduurd, maar nu pas kan ik zeggen dat ik geen moeite meer doe voor mijn shape. Want ik ontdekte dat balans in ALLES echt de sleutel is voor succes op de langere termijn. 

Balans en een positieve mindset zijn de belangrijkste factoren voor een gezond, fit en strak lichaam. 


Dit wil ik graag met zoveel mogelijk dames delen, vandaar dat ik een uniek vrouwen programma heb gebouwd inclusief 1-1 coaching sessies! 
OPLEIDINGEN
Omdat ik alles wilde weten en leren van sport, ben ik de personal trainer opleiding gaan doen. Er volgde daarna nog een opleiding; Bayesian Bodybuilding. Deze opleiding is meer gericht op de wetenschap achter het sporten. Tegelijkertijd werd mijn interesse in bodybuilding steeds groter, zodat alles wat ik leerde ook in de praktijk kon brengen. Ik kan mijzelf dan nu ook echt ervaringsdeskundige noemen, ik heb alles zelf ervaren en uitgeprobeerd! 


PROFESSIONELE WEDSTRIJDEN
In 2016 besloot ik deel te nemen aan mijn eerste wedstrijd. Ik ben inmiddels aardig wat titels verder. Ik mag mezelf onder andere Nederlands Kampioen Bodyfitness en Olympia Amateur in Spanje noemen. Als kers op de taart behaalde ik in november 2018 mijn pro-card tijdens een internationale wedstrijd. Hiermee mag ik mijzelf officieel 'professioneel atleet' noemen. arrow_drop_up arrow_drop_down