arrow_drop_up arrow_drop_down

OVER MIJ

"VOOR VROUWEN, DOOR VROUWEN" 

MIJN MISSIE

Mijn naam is Bernice Sangers, ik ben 34 jaar en oprichter van Bodify. Sport is al mijn hele leven een belangrijk onderdeel van wie ik ben. Van kickboksen tot triathlons en van motorracen tot bodybuilding. Sinds 2016 help ik andere dames bij het behalen van hun doelen; zowel groot als klein. 


OPLEIDINGEN
Omdat sport mij bovenmatig interesseerde ben ik de personal trainer opleiding gaan doen. Er volgde daarna nog een opleiding; Bayesian Bodybuilding. Deze opleiding is meer gericht op de wetenschap achter het sporten. Tegelijkertijd werd mijn interesse in bodybuilding steeds groter. 


PROFESSIONELE WEDSTRIJDEN
In 2016 besloot ik deel te nemen aan mijn eerste wedstrijd. Ik ben inmiddels aardig wat titels verder. Ik mag mezelf onder andere Nederlands Kampioen Bodyfitness en Olympia Amateur in Spanje noemen. Als kers op de taart behaalde ik in november 2018 mijn pro-card tijdens een internationale wedstrijd. Hiermee mag ik mijzelf officieel 'professioneel atleet' noemen.  

MIJN MOTIVATIE
In hetzelfde jaar als ik begon met bodybuilding wedstrijden zette ik mijn bedrijf op; Bodify. Uit het coachen van dames en het samen opstellen van een plan om een gesteld doel te halen, haal ik enorm veel voldoening. Omdat ik dit werk tot voor kort naast mijn ‘gewone’ werk deed, had ik een beperkt aantal plekken voor coaching. Echter ik heb besloten om mij volledig te focussen op mijn bedrijf en mijn passie, zodat ik nog veel meer dames kan helpen hun doel te behalen. 


TRAINING, VOEDING & LIFESTYLE COACHING OP MAAT
Omdat ik veel ervaring heb opgedaan omtrent diëten, het optimaliseren van leefstijl/mindset en het uiterste uit trainingen halen, kan ik mijn klanten hierin als geen ander begeleiden. Hoe groot of klein de uitdaging ook is. Ik deel graag mijn kennis en kwaliteiten om iedere doelstelling realiteit te laten worden. Ik neem geen genoegen met minder en streef  samen met jou naar het behalen van de beste resultaten. Samen kijken we naar de beste oplossing, niemand is hetzelfde en dat vraagt voor een iedere klant om een unieke en persoonlijke aanpak. 

"Met Bodify richt ik me op high-end transformatie, personal training en voedingsadvies voor dames die de beste versie van zichzelf willen worden"


WAT KLANTEN OVER MIJ VERTELLEN

Met behulp van Bernice heb ik eindelijk een keer écht resultaat behaald! 
ANOUK - GENDERINGEN
Ik zou Bodify aan iedereen aanraden. Ik heb geleerd ritme en structuur aan te brengen in mijn eten en sporten. Iets waarmee ik jaren vooruit kan!

N. - SILVOLDE

Ik ben super tevreden met het behaalde resultaat. Mijn doelen zijn meer dan behaald. Bernice heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. De balans in alles is zo veel beter geworden. 
MASHA - DOETINCHEM