arrow_drop_up arrow_drop_down
Gemeentenieuws: Voorbeeld voor andere vrouwen!
20 februari 2020 
in blog

Gemeentenieuws: Voorbeeld voor andere vrouwen!

Vanochtend toen ik met mijn franse bulletjes door de buurt liep, sprak een buurman van een paar straten verderop mij aan. ‘Mooi stukje in de krant vandaag!’ riep hij. Ik was eerlijk gezegd een beetje verbaasd dat het al in de Oude Ijssel Vizier stond!
Want de gemeente had mij vorige week gevraagd of ik een gast column wilde schrijven over mijn vorig jaar behaalde titel; Sportvrouw van het Jaar. Want wat betekend die titel nou voor mij? En wat heeft het mij opgeleverd? Je leest het hieronder 😉  

Sportvrouw van het jaar word je niet zomaar. Dat dacht ik nog toen de nominatie vorig jaar begon. Ik had twee maanden voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek mijn pro-card behaald. Tijdens die wedstrijd won ik alles wat er te winnen viel: ik won mijn eigen klasse (bodyfitness) en ook nog eens de overall-titel! Ik was de eerste dame die zichzelf officieel professioneel atleet mag noemen. Dit was dan ook mijn ticket om deel te mogen nemen aan professionele wedstrijden in Amerika.

Zonder dat ik eigenlijk wist van de nominatie, hadden verschillende mensen mij al opgegeven voor de Sportverkiezing. En zo ging het balletje natuurlijk rollen. De hele achterban van mijn sportschool ging stemmen, maar ook veel mensen die ik ken via social media. Tot aan het moment van de uitreiking bleef het mega spannend, want wie zou er gaan winnen? De sporten waren zo ontzettend divers. Toen mijn naam op het doek verscheen dacht ik ineens WOOOW! Ik heb gewonnen! De titel ‘Sportvrouw van het Jaar’ zie ik als de kers op de taart. Een enorme waardering voor de prestaties die je als sporter hebt geleverd.
Deze titel  geeft je toch net dat beetje meer naamsbekendheid in de Achterhoek. Dat is handig om mijn doel te bereiken.
Ik wil namelijk zoveel mogelijk dames helpen met het creëren van een gezonde en actieve leefstijl.

Ik wil graag een voorbeeld zijn voor andere vrouwen. Door de verschillende blogs die ik schrijf voor mijn bedrijf Bodify, hoop ik anderen te kunnen inspireren en motiveren. Mijn missie is vrouwen helpen om de beste versie van zichzelf te worden!  

 

Bernice Sangers, Nederlands Kampioen Body Fitness

Over de schrijver
Bernice is een professioneel fitness atleet in de IFBB Pro Legeau, en kan zichzelf na jaren wel een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van voeding, training en leefstijl. Haar sportprestaties en haar passie voor haar bedrijf zijn diverse keren uitgelicht op Regio8, Omroep Gelderland, de Gelderse Post en daarnaast is ze uitgeroepen tot Sportvrouw van het jaar 2018! Ze is inmiddels al jaren actief voor haar bedrijf Bodify als specialist in het begeleiden van dames en heeft hiermee al supermooie resultaten behaalt! Je hoeft geen fitgirl te zijn om je bij Bernice aan te melden, alle dames zijn welkom. Of je nou fit wil worden voor een hardloopwedstrijd, wil afvallen of sterker wilt worden, bij Bernice voel je je al snel op je gemak! Bernice woont samen met haar 2 franse buldoggen in Gendringen. Daarnaast is ze volle bak aan het werk om haar bedrijf uit te breiden met een extra locatie.
Reactie plaatsen