arrow_drop_up arrow_drop_down

ANOUK - GENDERINGEN

"Met behulp van Bodify eindelijk een keer écht resultaat behaald! Ik trainde al langere tijd, helaas met weinig progressie.

Dankzij Bodify heb ik veel inzicht gekregen in hoe een goed voedingsschema (op maat) eruit ziet, hoe je hiermee kunt variëren en hoe je het maximale resultaat uit je trainingen kunt halen. Ik ben er tijdens dit traject achter gekomen dat ik daarvoor eigenlijk altijd maar wat deed!

Bernice speelt goed in op bekende knelpunten en biedt hiervoor nuttige handvaten. Ik ben super blij met het resultaat!"


N. - SILVOLDE

Het heeft me wat tijd gekost voordat ik de beslissing nam om met de Bodification te starten, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Ik woog veel te veel, had weinig energie en kon mezelf moeilijk motiveren om te sporten. En dat terwijl ik aan het afstuderen was.

Ik wilde voor mezelf zowel afvallen als meer energie krijgen. Mijn doel was 26 kilo afvallen in zes maanden. Ook wilde ik gewoon weer happy zijn in mijn eigen lichaam. Bernice heeft me hierbij geweldig geholpen. Met haar professionele, zorgzame en toch strenge aanpak ben ik nu helemaal happy in mijn eigen lichaam. Ik ben in ruim drie maanden al 17 kilo kwijt en ik voel me fitter dan ooit!

Ik zou iedereen Bodify aanraden en alhoewel ik het traject ‘slechts’ 3 maanden heb gevolgd, heb ik geleerd ritme en structuur aan te brengen in mijn eten en sporten. Iets waarmee ik jaren vooruit kan!


MASHA - DOETINCHEM

Ik ben altijd vrij sportief geweest. Hardlopen, groepslessen, bootcamps, het kon niet op. Ik vond alles leuk. Toen ik een aantal jaren geleden krachttraining ontdekte was ik meteen verkocht. Ik trainde iedere dag maar mijn voeding was een ramp. Ik probeerde van alles maar het leverde nooit het gewenste resultaat op.

Tot ik op een punt kwam dat ik geen plezier meer had in mijn trainingen. Ik zocht naar balans, nieuwe inzichten en weer plezier hebben in training en voeding. Dit was het punt dat ik besloot Bernice te benaderen en voor het Bodification traject te gaan. Wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb!

Bernice is zoveel meer dan een “dieetist” of “personal trainer”. Met haar bak aan ervaring en luisterend oor weet ze een compleet plan voor een totale leefstijlverandering op te stellen. Een plan waar je niet alleen tijdens het traject, maar je hele leven iets aan hebt. Naast een, voor mij compleet, nieuwe manier van trainen en een heel goed vol te houden (flexibel) voedingsschema geeft Bernice haar advies over bijvoorbeeld supplementen, slapen, rust en variatie in voeding. 

Ik ben super tevreden met het behaalde resultaat. Mijn doelen zijn meer dan behaald. Bernice heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. De balans in alles is zoveel beter geworden. En het belangrijkste; ik zit weer lekker in mijn vel. Twijfel je nog? Niet doen! Ik kan Bodify aan iedereen aanbevelen! 

BEN JIJ OOK KLAAR VOOR RESULTATEN ALS DEZE?