arrow_drop_up arrow_drop_down

PERSONAL TRAINING, ONLINE COACHING OF EEN COMPLEET PREMIUM COACHING TRAJECT

Bij Bodify bieden we je verschillende mogelijkheden om samen aan jouw dream body te werken. Misschien heb je behoefte aan een persoonlijk trainingsplan, of een op maat gemaakt voedingsplan om net die laatste kilo's kwijt te raken. Misschien wil je online coaching als stok achter de deur. Misschien wil je graag met een personal trainer de sportschool in zodat je een nog grotere stok achter de deur hebt om naar de sportschool te (blijven) gaan. Of misschien wil je dit allemaal wel. Dat kan!

De beste versie van jezelf worden
We kunnen álle vrouwen die de beste versie van zichzelf willen worden helpen hun dromen waar te maken. Bekijk hieronder waar jij behoefte aan hebt en ga (samen met mij) aan de slag om jouw gestelde doelen te bereiken.


Meer opties
Sluit ons aanbod niet volledig aan op jouw wensen? Neem gerust contact op voor de verdere mogelijkheden. Gun het jezelf je weer lekker en zeker in je lichaam te voelen!


(SAMEN) WERKEN AAN JOUW DROOM BODY

TRAININGSPLAN

Heb je geen ervaring in de fitness? Geen probleem. Je krijgt namelijk gratis toegang tot de Bodify-app waarin je eenvoudig de oefeningen in video's kunt bekijken zodat je de techniek goed uitvoert. 

Wil je een persoonlijk trainingsplan? Klik op de button en ontvang 'm binnen 5 werkdagen.

VOEDINGSPLAN

Ben je al goed bezig met bewegen, maar vind je het nog lastig om je voeding af te stemmen op jouw (nieuwe) lifestyle?

Wil je een voedingsplan op maat, twee interessante gidsen omtrent voeding en leefstijl én een persoonlijk leefstijl advies? Klik op de button en ontvang alles binnen 5 werkdagen.

ONLINE COACHING

Coaching op afstand kan dé uitkomst zijn voor iedereen die gericht aan de slag wil met een voedings- en trainingsplan op maat.

Wil jij gericht aan de slag gaan met online coaching én toegang tot de Bodify-app met alle trainingsvideo's? Klik op de button en ontvang je plan binnen 5 werkdagen.

PERSONAL TRAINING

Aan de slag in de sportschool met mij als personal trainer; dat kan! Ik leer je alles over de techniek die zo enorm belangrijk is bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Wil jij met mij als personal trainer de gym in en zo een stok achter de deur hebben om je doelen écht te behalen? Klik op de button en plan jouw persoonlijke afspraak direct in! 

PREMIUM TRAJECT

Het Bodification traject is een zeer compleet, premium coaching traject met een persoonlijke en no-nonsens touch. 

Wil jij de beste versie van jezelf worden en een stok achter de deur hebben tijdens jouw traject? Klik dan op de button en plan direct een gratis en vrijblijvend persoonlijk intakegesprek in!

VRAGEN?

Sluit ons aanbod niet helemaal aan bij jouw wensen? Niet getreurd. We kunnen ons aanbod aanpassen zodat het wél helemaal bij jou en jouw persoonlijke situatie en wensen past.

Als je een idee hebt over wat je nodig hebt horen we dat graag. Ook als je niet zo goed weet wat je moet kiezen of waar je behoefte aan hebt kun je gerust contact met ons opnemen.

DEZE STERKE VROUWEN GINGEN JE AL VOOR

These slides will be slide-able on the live version of your page!
ANOUK - GENDERINGEN

"Met behulp van Bodify eindelijk een keer écht resultaat behaald! Ik trainde al langere tijd, helaas met weinig progressie.

 

Dankzij Bodify heb ik veel inzicht gekregen in hoe een goed voedingsschema (op maat) eruit ziet, hoe je hiermee kunt variëren en hoe je het maximale resultaat uit je trainingen kunt halen. Ik ben er tijdens dit traject achter gekomen dat ik daarvoor eigenlijk altijd maar wat deed!

 

Bernice speelt goed in op bekende knelpunten en biedt hiervoor nuttige handvaten. Ik ben super blij met het resultaat!"


Ms. Nameless
Add Your Stars
N. - SILVOLDE

"Het heeft me wat tijd gekost voordat ik de beslissing nam om met de Bodification te starten, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

 

Ik woog veel te veel, had weinig energie en kon mezelf moeilijk motiveren om te sporten, en dat terwijl ik aan het afstuderen was. Ik wilde voor mezelf zowel afvallen als meer energie krijgen. Mijn doel was 26 kilo afvallen in 6 maanden. Ook wilde ik gewoon weer happy zijn in mijn eigen lichaam. Coach Bernice heeft me hierbij geweldig geholpen.

  

Ik kreeg een voedingsplan en een trainingsschema en met haar professionele, zorgzame en toch strenge aanpak ben ik nu helemaal happy in mijn eigen lichaam. Ik ben in ruim 3 maanden al 17 kilo kwijt en ik voel me fitter dan ooit. 


Ik zou iedereen Bodify aanraden en alhoewel ik het traject ‘slechts’ 3 maanden heb gevolgd, heb ik geleerd ritme en structuur aan te brengen in mijn eten en sporten. Iets waarmee ik jaren vooruit kan! Bernice, bedankt! 

Ms. Nameless
Add Your Stars
MASHA - DOETINCHEM

Ik ben altijd vrij sportief geweest. Hardlopen, groepslessen, bootcamps, het kon niet op. Ik vond alles leuk. Toen ik een aantal jaren geleden krachttraining ontdekte was ik meteen verkocht. Ik trainde iedere dag maar mijn voeding was een ramp. Ik probeerde van alles maar het leverde nooit het gewenste resultaat op.


Tot ik op een punt kwam dat ik geen plezier meer had in mijn trainingen. Ik zocht naar balans, nieuwe inzichten en weer plezier hebben in training en voeding. Dit was het punt dat ik besloot Bernice te benaderen en voor het Bodification traject te gaan. Wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb!


Bernice is zoveel meer dan een “dieetist” of “personal trainer”. Met haar bak aan ervaring en luisterend oor weet ze een compleet plan voor een totale leefstijlverandering op te stellen. Een plan waar je niet alleen tijdens het traject, maar je hele leven iets aan hebt. Naast een, voor mij compleet, nieuwe manier van trainen en een heel goed vol te houden (flexibel) voedingsschema geeft Bernice haar advies over bijvoorbeeld supplementen, slapen, rust en variatie in voeding. 


Ik ben super tevreden met het behaalde resultaat. Mijn doelen zijn meer dan behaald. Bernice heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. De balans in alles is zoveel beter geworden. En het belangrijkste; ik zit weer lekker in mijn vel. Twijfel je nog? Niet doen! Ik kan Bodify aan iedereen aanbevelen! 

Ms. Nameless
Add Your Stars